Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Luottotoimittaja" by Kai MerilÀ # Book PDF Kindle ePub Free

Luottotoimittaja

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Luottotoimittaja
  • Author : Kai MerilĂ€
  • Release Date : January 01, 2016
  • Genre: Nonfiction,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 10269 KB

Description

Luottotoimittaja avaa suomalaisen viihdejulkisuuden lukijalleen aivan uudella tavalla. Kirjassa sukelletaan pitkÀn linjan ammattilaisen, viihdetoimittaja Kai MerilÀn, mukana kohuotsikoiden ja lööppien kulisseihin ja kansaa puhutelleiden tarinoiden syntylÀhteille.
Luottotoimittajan pÀÀhenkilönĂ€ esiintyy Kai MerilĂ€n lisĂ€ksi lööppien kuningas, maailman paras mĂ€kihyppÀÀjĂ€ Matti NykĂ€nen. MerilĂ€n ja NykĂ€sen yhteistyö- ja ystĂ€vyyssuhde alkoi painiottelulla vuonna 1993. Vuosina 1999-2015  parivaljakko kohautti suomalaisia Seiskan sivuilla yli 200 lehtijutun verran.
Kirja paljastaa, miten kohujutut ovat syntyneet ja mitÀ kaikkea on kÀÀnnetty, vÀÀnnetty ja sepitetty, jotta kansa on saanut lÀhes viikoittaisen NykÀs-annoksensa. MerilÀ on ollut muiden muassa NykÀsen junailemassa kaksia hÀitÀ, todistanut NykÀsen ja ex-vaimo Mervi Tapolan lukuisissa oikeudenkÀynneissÀ ja pelastanut Matin kahdelta itsemurhayritykseltÀ.
Kirjan sivujuonissa MerilÀ kertoo mm. ex-ternimaitokeisari Petteri Jussilan julkisuuskuvan rakentamisesta aina traagiseen loppuun saakka. Otsikoiden takana kÀydÀÀn myös edesmenneen hiihtÀjÀmestari Mika MyllylÀn kanssa, jonka erÀÀstÀ Viron matkasta oli tulla julkinen katastrofi. Luottotoimittajan avulla sorvattiin kuitenkin kriisisuunnitelma siitÀ, miten asia hoidetaan julkisuudessa.
Kai MerilÀn sanoin: "Sanotaan, ettÀ julkisuutta ei voi hallita. MinÀ sanon, ettÀ kyllÀ voi: olemalla toimittaja ja tekemÀllÀ sitÀ."
Kai MerilÀ on pitkÀn linjan journalisti, joka tunnetaan erityisesti Matti NykÀsen luottotoimittajana. HÀn on tehnyt töitÀ lukuisten julkkisten kanssa ja ollut myös nostamassa uusia julkkiksia suomen viihdetaivaalle.


Free PDF Download "Luottotoimittaja" Online ePub Kindle